torstai 23. lokakuuta 2014

Elämä on rantaloma

Terveisiä Coffs Harbourista! Hevoset jäi nyt taakse ja tulin tänne jatkamaan kesällä alkanutta, hirveessä nousukiidossa ollutta uraa siivoojana. Teen hostellissa pari tuntia töitä päivässä ja palkaks asun ilmaseks. ISSin kesäduunin jälkeen tää sujuu ihan vasemmalla kädellä ja puoliunessa! Työpari tosin sai potkut tänään, ihan niin rennosti ei pidä ottaa... :-D 



Nyt oon vihdoin päässy sisään tähän todelliseen backpacker-elämään, tää on aika koukuttavaa! Päivät kuluu siivoillessa, aurinkoa ottaessa, nuudeleita syödessä, Breaking Badia kattoessa, hengaillessa... :-) Ehkä elämäni huolettominta aikaa!


Osa pitää mua suhteellisen hulluna, kun oon tän ikäsenä lähteny yksin reissaamaan!


Englantilaista kämppistä alko säälittää mun nuudelimenu ja lahjotti mulle ison naudanlihapihvin :-) Toinen taas oli ilmeisesti sitä mieltä, että syön liian epäterveellisesti ja anto kaikki loput porkkanansa ja parsakaalinsa.


Mitään järkevää sanottavaa ei taida olla, palataan kun jotain mainitsemisen arvosta tapahtuu!

2 kommenttia:

  1. Oi nuorena saa olla huoleton, nauti kyllä niitä huoliaikojakin vielä elämässä eteen tulee.
    Näytät vain nuutuneelta niin kyllä ne kämppikset aina sulle jonkun herkkupalan jättävät :)
    Minkä takia tuli potkut, unohtiko siivota ? Kiitosviesti ISS:lle hyvästä alan perehdytyksestä ja Ruovikselle itsenäisestä elämästä.
    Mikä toi kojukuva on ?
    Hauskaa lorvipäivää!, ei pala ! t. äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) Työparina oli sellane brassinainen, ihan onneton, tuli kuulemma kipeeks vessojen siivoomisesta ku on niin likasta... Joopa joo :-D Joten työnjälki oli sit mitä oli. ISS perehdytti kyllä hyvin, tää ei tunnu missään! Tääl on sunnuntaisin aina jotku markkinat, juttelin yhen myyjän kanssa pitkät pätkät sen tulevasta Euroopan reissusta ja siitä että yksin matkustaminen on ihan parasta!

      Poista