maanantai 20. lokakuuta 2014

Vika päivä @Copmanhurst

Lauantai oli toistaseks mun viimenen päivä hevoshommissa ja se kulu tällasissa merkeissä:

Päivän ohjelma. Aikuiset lähti töihin ja lapset ties mihin, joten mä jäin yksin hoitamaan hevoset. Kaikki 4-vuotiaat oli vuolemisen takia kavioistaan niin arkoja, joten ne sai pitää vapaapäivän.

Equissage on hierontalaite, joka pistetään hevosten selkään tärisemään vajaaks puoleks tunniks. Muffet oli tänään eka uhri.
Sillä aikaa kun Muffet nautti hieronnasta, menin hakemaan Zepin ja Missyn.

Lauantaiaamu ja kello on 8, ymmärrän kyllä fiiliksen!

Missy sai alkuviikosta potkun lapaansa ja ton laitteen pitäis nopeuttaa paranemista.

Zep sai extrahoitoa. Se alko ontumaan kengitystä seuraavana päivänä ja tää laite on ilmeisesti vastaus kaikkiin vaivoihin!

Voi *************. Laitoin liikutettavat hevoset kentälle odottamaan, hetken päästä kuulu rytinää ja tässä lopputulos. Suomalaiset kirosanat lensi kun yksinäni väkersin porttia takas paikoilleen... Mutta onnistuin! Ruoka-astia sen sijaan on entinen.

Liikutin eka 5-vuotiaan Missyn. Nimensä mukasesti poni on niiiin neiti, sitä ärsyttää suunnilleen kaikki. :-D Se lomaili ja paranteli lapaansa koko viikon, joten oli suht energinen mutta ainakin liikku puhtaasti! Tän kuukauden aikana ratsastettavuudessa on tapahtunu huomattavaa kehitystä. :-) Tosin selkään istuessani totesin heti että olis sittenki voinu laittaa vähän isomman satulan, 9-vuotiaan pikkutytön estesatula sai mut tuntemaan oloni vähän liian isoks. :-D

Hevoset pestään täällä oikestaan aina liikutuksen jälkeen, vaikkei ne edes olis erityisen hikisiä. Siinä samalla saa iteki yleensä suihkun.

Sit oli koulukonkarin vuoro. Viimeks sain tän kanssa kunnon flow-fiiliksen, mutta nyt lähinnä mietin että miksköhän mä tätä oikeen teen, biitsillä makoilu vois olla huomattavasti hauskempaa... Luovutin ja hain gramaanit, että sain edes jotain tolkkua menoon.

Ei se hyvä ratsastus ollu kyllä millään tavalla, mutta saipahan liikuntaa!

Pieni breikki. Telkkarista ei kyllä tullu mitään kattomisen arvosta... 

Viimesenä TB, eli thorouhgbred. Tän omistaja on vähän erikoinen, eikä oo vieläkään kertonu meille hevosen nimeä! Kuten kuvasta näkyy, kyseessä on villi tapaus, joten juoksutin sitä hetken ennen ku menin selkään. Huomatkaa pinkit suojat, ruunalla... Myös ruokaämpäri on pinkki ja loimessaki on vaaleenpunaset kantit.

Liian helppoa ei ollu tänään tänkään kanssa, mutta lopulta meno oli jo kivan rentoa. Hevonen tuli omistajalleen suoraan laukkaradalta ja makso 100 dollaria, varusteineen. Mitään se ei oikestaan osaa, eikä omistajakaan ilmeisesti oo erityisen taitava, toivottavasti ei tapahdu mitään katastrofia... :-D

Sen jälkeen sit kaikki päivän aikana kertyneet kamat paikoilleen! Vähän oli levällään...

...ja niin oli nämäkin. Yleensä sänky on pedattuna ja vaatteet viikattuna, mutta tänään oli vähän poikkeuspäivä! Pääsin mun lempparipuuhan pariin, pakkaamaan. Jehee...

Ihmeen kivuttomasti se kuitenki suju! Jep, toi lippis on tosi cool tossa roikkumassa.

 Sookie oli onnellinen kun lähin ulos...

...toisen lempparipuuhan pariin. Siivottavana oli onneks vaan yks tarha.

Saa nähä millon oon hevosen selässä seuraavan kerran! Sunnuntaina hyppäsin junaan ja tällä hetkellä syön aamupalaa Coffs Harbourissa :-) Aurinko paistaa, kaikki hyvin!

4 kommenttia:

  1. Wautsi nyt oli panostusta, tälläisiä sitten lisää ! Kahden kuukauden tehoheppailujakso, hyvä hyvä kyllä siitä varmaan jotain käteen jäin ( tai päähän ) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ehkä ihan heti tuu toista tällasta, kuvien lisääminen täl tabletil ja vähän vaihtelevalla netillä vei hetken... :-D

      Poista
  2. Olipas hyvä postaus! :)

    VastaaPoista