maanantai 22. syyskuuta 2014

Oodi Sydneylle

Terveisiä Graftonista! Ennen ku kirjotan tästä paikasta mitään, täytyy vielä vähän fiilistellä Sydneyä (vai Sydneytä? :-D vaikeeta...) Tykkäsin kaupungista kauheesti ja aioin kyllä ehtii sinne vielä uudestaan, ainaki käymään Manly Beachilla! Ja ottamaan ehkä pari oopperataloselfietä lisää (nykysistäkin sais jo aika ison kollaasin... ;-D) Oli kauheen vaikee saada hyvää kuvaa ku hiukset lens tuulessa koko ajan naamalle!


Pitkän ja hikisen hostellikiertelyn jälkeen tiistai-iltapäivänä päätin ottaa 6 tytön huoneen 790 on Georgesta. Luulin että näissä hostelleissa olis ihan kiinteet hinnat kaikille huoneille, mutta ilmeisesti tässäkin on joku naamaraja :-D Mun vieressä seisova kiinalaismummo makso private-huoneestaan 85 dollaria, kun multa olis pyydetty samasta huoneesta 70.


Mun lisäks huoneessa oli kolme aasialaista, irlantilainen ja ranskalainen. Irlantilaisen puheesta oli melkeen mahoton saada mitään selvää, olin varmaan aika turhauttavaa juttuseuraa ku pyysin toistamaan melkeen kaiken... :-D Kaks aasialaisista oli tosi hiljasia, mutta kolmas oliki sit ihan hyperaktiivinen, puhu älyttömän nopeesti ja kiina-aksentilla, joten hirveen helppo ymmärtää myös! Not. Mutta se toi meille päivittäin suklaata ja keksejä ja muffinsseja, joten ei huono kämppis. Ranskalainen puhu, ihme kyllä, tosi selkeetä englantia!



Olin Sydneyssä loppujen lopuks neljä päivää ja käytin aikani kaupungissa kiertelyyn ja First Fleet parkissa makoiluun (mun uus lempparipaikka!) Torstaina menin junalla Bondi Junctioniin ja kävelin Bondi Beachille, koska se nyt vaan on ihan pakollinen! :-D Sää oli aika tuulinen, eli ihan loistava surffareille mut ei ihan paras auringonottoon.


Neljän päivän aikana söin ihan liikaa subeja ja timtameja, näin hirveesti aasialaisia, nukuin parit päiväunet puistossa, kävelin jalkani kipeiks, otin ainaki parisataa kuvaa ja nautin ihanan rennosta tunnelmasta. Sydney ❤


1 kommentti:

  1. No niin tulihan se sieltä kun vähän potkii :) kiitos oli taas kiva lukea!
    t. äiti

    VastaaPoista