keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Long Island


Terveisiä Long Islandilta!
Päivät kuluu pelottavan nopeesti, enää vajaa kaks viikkoa Australiaa jäljellä! Justhan mä tulin, muistan vielä niin elävästi sen epätodellisen fiiliksen ja järkyttävän väsymyksen kun vihdoinki istuin junassa matkalla Sydneystä Tuggerahiin. Huikee reissu takana, mutta sitä voin fiilistellä parin viikon päästä sitten lisää, nyt pitää vielä keskittyä tähän hetkeen!

Yö Brisbanen kentällä meni kivuttomasti, nukuin ihmeen hyvin ja heräsin aamulla ihan tokkurassa. Siinä puoliunessa olin sitten lähettämässä rinkkaa koneeseen ilman että olin edes tehny lähtöselvitystä... Ei onneks tarvinnu kun vähän pidellä epätoivosena päätään ja komea lentokenttävirkailija tuli pelastamaan ja hoiti kaiken ennen kun ehdin edes tajuta. Nyt ainakin tiedän, että baggage drop ei ole sama kun check in...

Kun vihdoin pääsin Airlie Beachin satamaan hiukan epämääräisen pikkubussin kyydillä, oli kiva kuulla että sataman terminaalissa ei oo minkäänlaista säilytyspaikkaa matkatavaroille. Virkailija ei heltyny millään, vaikka ulkona oli vähintään +30 ja mulla kannettavaa reilu 26 kiloa... Ja kaupassa käynnin jälkeen vielä reilusti enemmän! Huh, se paluumatka oli ehkä pisin kilometri ikinä.

Pikkuperheen kanssa ostoksilla

Nyt on jo reilu kaks viikkoa Long Islandia takana. Meidän työporukka kutistu viime viikonloppuna melkeen puoleen, joten meno on nyt huomattavasti rauhaisampaa. :-D Työ on suhteellisen helppoa ja altaalla tulee vietettyä paljon aikaa, kerään nyt voimia kevään pääsykoeurakkaa varten!






 Airlie Beach

Staff area ja vähän surulliset joulukoristeet

4 kommenttia:

  1. Nauti täysillä loppuajasta siellä, täällä sataa taivaan täydeltä räntää! Kateellisena voi vain katsella biitsikuvia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nautin kyllä, räntäsade ei niin houkuttele... :-|

      Poista
  2. Yhdyn Miran kommenteihin, voi että on ihanan näköistä. Jos nyt jotenkin yliannostuksen voit ottaa tuota valoa niin hyvä. Täällä nyt todella hieman hämyistä ja kosteaa ...mutta kohtahan on kevät :) t. äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on niin kuuma että ehkä se lämmittää mua vielä Suomessaki ;-D

      Poista