lauantai 30. elokuuta 2014

Ponityttö

Vihdoinki netti toimii jo ihan kohtuullisesti sisälläki, ei tarvii edes istua huoneen nurkassa avonaisen ikkunan edessä :-)


Sää on täällä ollu aika huono, sateet kuulemma alko muutama viikko sitten ja täysin sateettomia päiviä on ollut ehkä kaks sinä aikana kun oon täällä ollu. Nurmikentät on luonnollisesti tosi liukkaita eikä hiekkakenttää oo, joten päivät on kulunu aika rennosti teetä juodessa (sitä muuten juodaan paljon) ja kirjoja lukiessa. Ihan ku olisin mökillä! Sauna vaan puuttuu ja sitä onki välillä vähän ikävä, nää talot täällä on nimittäin superkylmiä...


Muutamana päivänä ollaan kuitenki päästy liikuttamaan poneja ja noh, osaan varmasti arvostaa omaa heppaa taas vähän enemmän näiden jälkeen! :-D Nää ottaa ehkä neljä laukka-askelta siinä missä mun rakas puoliverinen ottaa yhden. Omistaja tietenkin kehuu aina omiaan ja mulle hoetaan jatkuvasti, että Aragorn voittaa kaikki kisat mihin se osallistuu ja päihittää jopa täysveriset. Mun vaan on aika vaikea uskoo, tai ainakaan kyseessä ei voi olla mitkään hirveen korkeatasoiset kisat... :-)


Tänään aamulla saatiin ohjeeks kiillottaa myynnissä oleva poni nätiksi, koska jonkun rouvan oli tarkotus tulla koeratsastukselle. Kyseinen nainen oli kuulemma joutunut myymään edellisen hevosensa, koska ei löytänyt sille sopivaa satulaa eikä hevonen myöskään suostunut laukkaamaan. Just, ite en kyllä pyytäis tollasta tyyppiä edes koeratsastamaan. No, rouva tuli kuitenki kaverinsa kanssa käymään ja nää kaks 50+ (tai ehkä Australia vaan vanhentaa ennenaikasesti, en tiedä) naista oli kun suoraan jostain sketsistä, tai 80-luvulta :-D Krepatut hiukset, sähkönsiniset silmämeikit, kaikki ne korut ja pitkät lilat toppatakit ei ihan istunu tähän maalaisidylliin. Loppujen lopuks mun hostitkin oli sitä mieltä, ettei halua ponin joutuvan muuttamaan Sydneyyn ja asumaan tallissa, joten ei kauppoja. Täällä kaikki ponit on vuorokauden ympäri ulkona, pieni tallirakennus kyllä löytyy mutta se taitaa toimia vaan heinävarastona.


Kuvat on täältä meidän farmilta, kamalan kaatosateen jälkeen aurinko alko paistaa ja piti äkkiä lähteä ulos ottamaan kuvia. :-)



6 kommenttia:

  1. Hauskan näköisiä otuksia! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan kivoja vaikka pihakoristeeks.. :-)

      Poista
    2. No no eipäs nyt loukata toisten tunteita :) ,pienet on pippurisia. Laitappa vähän ratsastusvideoo niin nähdään miten maasta se pienikin ponnistaa.

      Poista
    3. Haha ei ei, ihan näppäriä nää on!

      Poista
  2. Pienessä on voimaa :) kohta pääset paanaattaa, ihan kenttäratsastajan maastot.

    VastaaPoista