keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Balilla

Terveisiä Sanurista!


Kuta koettu, eikä kyllä kumpikaan erityisemmin ihastuttu paikkaan. Turisteja ja yli-innokkaita kaupustelijoita jokapuolella ja ranta oli järkyttävässä kunnossa. Sitä siivottiin ahkerasti, mutta silti vedessä kahlaillessa jalkoihin sotkeutu jatkuvasti sipsipusseja ja muovikasseja.


Meidän majapaikka oli onneks vähän syrjäsemmässä, jonne muut turistit eksy aika harvoin ja päästiin kiertelemään kapeita katuja rauhassa. Tai no rauhassa ja rauhassa, skoottereita on ihan kaikilla ja kaikkialla! Liikenne on suhteellisen villiä, skootterit puikkelehtii autojen seassa ja koukkaa välillä jalkakäytävän puolelle, siis jos sellanen sattuu olemaan.


Paikallisten pienissä katuravintoloissa ruoka on tosi halpaa ja ollaan syöty hyvin paljon riisiä ja nuudeleita ja kanaa, mun makuun just sopivan tulista, kiitos iskä ja sen chiliviljelmät. ;-) Hedelmät ja tuorepuristetut mehut on halpoja ja ihania. ❤

Käytiin Legianin ja Seminyakin puolella kävelemässä ja löydettiin lisää paikallisten kapeita kotikatuja. Käveltyä on tullu aika hirveesti, koska meillä on niin huonoja karttoja että niiden kanssa eksyy väkisinkin... No tulee ainakin nähtyä enemmän!


Tiistaina käytiin Nusa Dualla. Aurinko paisto, vesi oli kirkasta ja ranta puhdas. ❤

Nusa Dua


Keskiviikkona jätettiin Kuta vihdoin taakse ja lähettiin meidän vakkari aamupalaraflan kautta (jossa ei melkeen koskaan ollu ketään muita, mutta nyt sinne tuli sit kaks suomalaista reppureissaajaa, millä tuurilla?) bussilla Sanuriin. Kiitos onnettoman kartan, harhailtiin eka väärään suuntaan kunnes kysyttiin apua ja meidät ohjattiin ihmeellisiä sivukujia ja pikkupolkuja pitkin meidän uuteen majapaikkaan, joka on edelliseen verrattuna ihan luxus. Valkoset lakanat, uima-allas, keittiö ja jopa lämmin vesi!

Sanur

Toistaseks Sanur vaikuttaa huomattavasti rennommalta ja kivemmalta paikalta kun Kuta. :-)

4 kommenttia:

  1. Onneks ton otsakkeen kohalla Terveisiä Sanurista ollut terkut Hanur.....hehheh :) Hauskaa eksyilyä ja kyllä nyt Ari on tyytyväinen kun on chili opit on mennyt perille. Halauksia, sille kotivävylle myös.
    t.äiti

    VastaaPoista
  2. Tykkään blogistas tosi paljon ! Tää on ihanan aito :)

    VastaaPoista